Loading...
Privatlivspolitik 2018-04-24T09:34:28+00:00

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik gælder for AK-Entreprise ApS med CVR nr.: 37800309. Privatlivspolitikken er designet til at informere personer, som vi kan interagere med os inden for Europa – herunder personer, der køber vores produkter (kaldet “dig” eller “din) – om vores praksis vedrørende indsamling, brug og videregivelse af dine personlige oplysninger, herunder oplysninger du giver via telefon, post, email eller fax og via vores hjemmesider. Vores privatlivspolitik gælder for de websites, som AK-Entreprise opretholder.

1. Hvilke personlige oplysninger vil AK-Entreprise indsamle?

AK-Entreprise indsamler personlige oplysninger fra dig, som du frivilligt har forsynet os med. Sådanne personlige oplysninger kan omfatte:

1.1: Personlige kontaktoplysninger som navn, adresse og telefonnummer;

1.2: Dine personlige identificerbare kommentarer og spørgsmål om vores produkter og tjenester; og

1.3: Oplysninger kræves for at bestille vores produkter og tjenester til efterfølgende fakturering.

2. AK-Entreprise hjemmesidebesøgende

AK-Entreprise indsamler personlige oplysninger om sine gæster og besøgende. Ved fysiske henvendelser kan AK Entreprise bede besøgende om at angive deres navn, telefonnummer og organisationsnavn. I nogle tilfælde kan vi indsamle oplysninger om dig, der ikke er personlige oplysninger. Eksempler på denne type oplysninger omfatter den type internetbrowser du bruger, typen af ​​computer operativsystem du bruger og domænenavnet på hjemmesiden, hvorfra du linkede til vores hjemmesider. Hvis dette materiale ikke er knyttet til andre oplysninger, der er “personlige oplysninger” om dig, er ikke-personlige oplysninger ikke omfattet af denne fortrolighedspolitik. Hvis vi henter personlige oplysninger fra tredjepart, for eksempel for at sende reklamemail, søger vi forsikringer om, at udbyderen har modtaget samtykke til at give disse oplysninger til os.

3. Hvordan bruger AK-Entreprise de indsamlede oplysninger?

Vi bruger og videregiver disse personlige oplysninger til nedenstående formål, nemlig at: (a) opfylde dine ordrer og fakturere dig; (b) svare på dine anmodninger om information og service og at kommunikere med dig; (c) gennemføre interne finansielle processer, herunder at kreditere vores salgsrepræsentanter (d) gør intern forskning for bedre at forstå dine behov og måder, hvorpå vi kan forbedre vores produkter, tjenester og hjemmesider (e) administrere vores forretning (f) sende produktinformation og specialtilbud til støtte for fælles markedsførings- og forfremmelsesaktiviteter med beslægtede enheder og at tillade de tilknyttede enheder at sende oplysninger eller tilbud vedrørende deres produkter og tjenester til dig i hvert tilfælde, hvis du har givet dit samtykke til at modtage sådanne materialer; og (g) håndhæve svigbeskyttelse og reduktion af kreditrisici.

4. Dit samtykke

Din samtykke til indsamling, brug og offentliggørelse af personlige oplysninger kan gives på forskellige måder. Samtykke kan udtrykkes (udtrykkeligt samtykke kan være mundtligt, skriftligt eller elektronisk), underforstået (f.eks. Når du angiver dit navn og adresse for at vi kan sende dig de produkter, du har bestilt eller de oplysninger du har anmodet om) og i nogle jurisdiktioner, kan gives af din autoriserede repræsentant (f.eks. en værge eller en fuldmagt). Hvis du giver os dine personlige oplysninger, accepterer vi generelt, at du samtykker i vores indsamling, brug og videregivelse af sådanne oplysninger som beskrevet i denne fortrolighedserklæring, hvis det er relevant, eller ellers på tidspunktet for indsamling

5. Hvad hvis jeg ikke vil have mine personlige oplysninger indsamlet, brugt eller oplyst?

Hvis du ikke vil have dine personlige oplysninger indsamlet, brugt eller oplyst af os, skal du kontakte os på info@ak-entreprise.dk med overskriften Data indsigelse. Du bede venligst i din indsigelse redegøre for hvilke data du ikke ønsker vi bruger. Hvis du har indsendt personlige oplysninger og senere ønsker at tilbagekalde dit samtykke til opbevaring, brug eller offentliggørelse, bedes du kontakte os som angivet ovenfor. Du kan trække dit samtykke tilbage, med forbehold af juridiske eller kontraktmæssige begrænsninger og rimelig meddelelse. Vær venlig at forstå, at vi muligvis ikke kan levere bestemte varer eller tjenesteydelser til dig uden dit samtykke.

6. Yderligere

Selv om vi har truffet sikkerhedsforanstaltninger for vores hjemmesider, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerhed for dem eller sikkerheden for de oplysninger, du sender (eller som vi sender til dig) over internettet, da intet internetoverførsel nogensinde er 100% sikker eller fejlfri . Din brug af internettet og e-mail er på egen risiko. Du bør være særlig opmærksom på at bestemme, hvilke oplysninger du sender til os via e-mail eller ved indlæg på.