Loading...
Services 2018-04-24T10:49:45+00:00

Har du behov for arbejdskraft til et bygge-, tømrer-, stillads-, have- eller træfældningsprojekt? Så har vi det rette mandskab for dig!

FÅ ET TILBUD

En ekstra værdifuld hånd til dit næste bygge- eller haveprojekt.

Om det er et korttidsbaseret, akut eller et opstået behov for arbejdskraft på et bygge-, tømrer-, stillads-, have- eller træfældningsprojekt så har vi gjort forarbejdet for dig. Vi har mandskabet, sikkerheden i orden og passionen til at færdiggøre dit projekt med de rigtige hænder og det rigtige mandskab.

Murerarbejde

AK-Entreprise arbejder professionelt med sten, mørtel og fuger. Vi laver alt fra badeværelser, restaurering, ombygninger, flisegulv og facaderenovering.

I murerarbejdet ser vi sammen på farver, størrelser, mønstrer og rådgiver dig igennem hele forløbet. Vi er klar til at drøfte dit murerprojekt med en stærk sans for detalje og kvalitet. Vi tilbyder den første kop kaffe gratis og opfordrer til et uforpligtende møde hvor vi kan gå dit murerprojekt grundigt igennem.

Renovering med sans for detalje og kvalitet.

Har du et behov for hjælp til renovering af dit køkken, gulv, tapet, badeværelse eller din have så er vi dig behjælpelig. Sammen skitserer vi en renoveringsplan der tager afsæt i dine praktiske behov og økonomiske forudsætninger. Vi tilrettelægger et budget, håndterer indkøb, står for ret mandskab og vigtigst af alt behandler din renoveringen som var det vores egen med sans for detalje og kvalitet.

At lægge sit hjem i andres hænder er grænseoverskridende, særligt eftersom enten konen eller skrækhistorier påvirker valget af ret renovatør. Derfor tilbyder vi den første kop kaffe gratis og opfordrer til et uforpligtende møde hvor vi kan gå din renovation nærmere igennem.

Dertil udfører vi:

Renovering af tag og tilbygning
Udskiftning af vinduer og døre
Smed- og stålarbejde
Carporte og garager
Terrasser og anlægning af have

Nedrivning gjort overskueligt

En nedrivning kræver ret mandskab med ret ansvarsbevidsthed. Når der bestilles en nedrivning hos AK-Entreprise besigtiger vi opgaven sammen. Prisen sættes typisk ud fra et antal kvadratmeter i samspil med opgavens kompleksitet. Vi nedriver hhv. huse, ejendomme, fabrikker, komplekser, anlæg, inventar, gulve, lofter, vægge mm.

En god nedrivning tager afsæt seriøst håndværk, ekspertise, erfaring og hensyn til både miljø og de omkringlæggende omgivelser (naboer og andre som kan føle sig enten pårørt eller forstyrret af projektet.).

Tømrerarbejde

Har du et behov for hjælp til opsætning af dit køkken, gulv, tapet, badeværelse eller din have så er vi dig behjælpelig. Vi tilrettelægger et budget, håndterer indkøb, står for ret mandskab og vigtigst af alt behandler dit tømrerprojekt som var det vores egen med sans for detalje og kvalitet.

Vi tilbyder den første kop kaffe gratis og opfordrer til et uforpligtende møde hvor vi kan gå dit projekt grundigt igennem.

Dertil udfører vi

Taglægning og tilbygning
Udskiftning af vinduer og døre
Smed- og stålarbejde
Carporte og garager
Terrasser og anlægning af have

Havearbejde

Vi udfører alt fra anlæg af græsplæner, fliselægning, diverse plantninger, ukrudtsbekæmpning, terrasseopbygning og vedligeholdelse. Opgaverne kan være alt fra at klippe græskanter, luge ukrudt, plante blomster og planter, til at beskære buske, vande have og drivhus, samle blade, feje fortov og udenoms arealer, rense tagrenden, bortkørsel af (have)affald og oprydning. Kort sagt, alt hvad der kan nås på den aftalte tid og for at vedligeholde og passe din have.

Træfældning

Der er forskellige typer af træfældningsopgaver, som prismæssigt udregnings på samme måde. Først besigtiger vi opgaven sammen hvorefter vi tager forbehold for hvor højt træet er, hvor det kan lægges og om træet er svært eller nemt at tilgå.

Vores træfældningshjælp er særligt efterspurgt i situationer hvor ejeren ønsker et træ fældet fordi det står til hinder for udsyn. sol eller ønske om større have udnyttelse. Uanset årsag eller træfældningsstørrelse så har vi det rette mandskab til dig.

Få et tilbud idag

Beskriv din opgave og få et godt tilbud!

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL ADDRESSE *
TELEFON NUMMER

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?